Čtvero ročních dob v The Sims 2

Martin Havlíček
12. 12. 2006 19:51
Bezprostředně po vydání skvělého datadisku Mazlíčci oznamují EA Games expanzi další, tentokrát motivovanou ročními obdobími.
Foto: Aktuálně.cz

Úvodní díl každé nové generace série The Sims hraje vždy roli "jen" jakéhosi základního kamene, na nějž postupem času vývojáři navrství spoustu menších či větších datadisků, až nakonec dají vzejít kompletní simulaci všedního života se všemi jeho strastmi a radostmi. Po datadiscích, jež simy zavěstily do života na akademické půdě, nočního rejdění po diskotékách a v neposlední řadě je obohatily o domácí mazlíčky, přichází expanze nazvaná Seasons.

Datadisk přinese vše, co souvisí s ročními obdobími. Ať už jde o nové činnosti, jakými je stavění sněhuláka, pěstování ovoce, rybaření; nová zaměstnání (novinařina, právo); předměty (brusle, skluzavka) a nebo třeba klimatické proměny, je jasné, že Seasons bude svým rozsahem patřit k těm větším přídavkům.

Ze všech novinek se nám jako nejzajímavější jeví vliv období na chování simů a teď nemáme na mysli zrovna projevy nemocí, které mimochodem novinka nabídne také, ale zejména sociální aspekty chování - zima posílí soudržnost rodiny, zatímco jaro okoření vztahy nějakou to romantikou a tak podobně.

Jak to tak vypadá, máme se nač těšit. Čekání na recenzi, která vyjde v březnu, kdy bude The Sims 2: Seasons uveden do obchodů, si můžete zkrátit např. prozkoumáváním první české fanstránky, věnované hře a nebo pročítání recenze datadisku Mazlíčci.

 

Právě se děje

Další zprávy