Komerční článek - Toto je reklamní sdělení. Aktuálně.cz není jeho autorem a neovlivňuje jeho obsah

Chcete získat polovinu úroků zpět? Buďte poctivcem u TOMMY STACHI

komerční článek
14. 2. 2017 9:00
Společnost TOMMY STACHI s.r.o. přišla na trh s novou akcí Poctivcům ½ úroku zpět, která Vás odmění za řádné a včasné splácení.
Foto: Komerční sdělení

Poctivcům ½ úroku zpět aneb řádné splácení nezůstane bez odměny

Sjednáte-li si ve dnech 1. 2. 2017 až 31. 3. 2017 u TOMMY STACHI novou Snadnou půjčku ve výši 5 000 - 150 000 Kč se splatností 18 - 36 měsíců a následně ji budete svědomitě splácet, každý půlrok Vám bude vrácena část zaplacených úroků zpět. Budete-li plnit své závazky poctivě po všechny půlroční cykly, celkový součet odměn, který jste v průběhu splácení získali, bude roven polovině všech zaplacených úroků. To, že budete dostávat odměnu postupně v menších částkách, přináší dvě hlavní výhody. Zaprvé, nebudete na ni muset čekat až do zaplacení poslední splátky, a zadruhé, každé půlroční období je počítáno zvlášť, díky čemuž se nemusíte obávat, že byste v případě prodlení ve splácení přišli o možnost získat jakoukoliv odměnu. Ano, sice ji nedostanete v konkrétním cyklu, kdy "vroubek" uděláte, a následně budete začínat od výše první odměny, ale hned v následujícím období se můžete polepšit a získat tak opět část úroku zpět!

Tisícovka se vždy hodí

TOMMY STACHI neodměňuje své klienty pouze za řádné splácení. Zároveň s akcí Poctivcům ½ úroku zpět vypustila do světa ještě druhou akci s názvem Tisícovka za kámoše, díky které můžete získat 1 000 Kč za každého doporučeného kamaráda. Podmínkou je pouze uzavření nové smlouvy s doporučenou osobou, která ještě není evidována v databázi společnosti, a zaplacení první splátky z této půjčky. TOMMY STACHI zde sází na jednoduchost, proto je doporučení opravdu snadné. Kamarádům stačí odeslat odkaz, který naleznete v Klientském centru společnosti.

O společnosti TOMMY STACHI

TOMMY STACHI s.r.o. je společnost působící na českém trhu již od roku 2004. Její hlavní činností je poskytování krátkodobých finančních půjček, a to všem zaměstnancům, živnostníkům i důchodcům, kteří prokáží pravidelný měsíční příjem. Snadná půjčka, jež je jejím hlavním produktem, představuje ideální řešení pro všechny, kteří si potřebují rychle půjčit za jasných a předem daných podmínek. K získání peněz nepotřebujete ručitele ani zástavu, udávat nebudete muset ani účel, na který si je půjčujete. Sjednání Snadné půjčky je možné osobně na pobočce nebo online přes internet. V prvém případě Vás potěší rychlost vyřízení, celý proces včetně výplaty peněz v hotovosti nezabere více než 20 minut. Pokud ale sázíte na pohodlnost, anebo to máte do Prahy daleko, ideální pro Vás bude druhá možnost. Smlouvu Vám přiveze kurýr až domů a peníze Vám budou zaslány na účet do 24 hodin od jejího podpisu. Při vyřízení půjčky můžete od společnosti očekávat individuální přístup, profesionalitu a také transparentnost, kdy předem budete znát celý splátkový kalendář včetně případného navýšení při pozdním splácení. TOMMY STACHI se řídí zásadami bezpečného poskytování půjček, proto se připravte na ověření Vaší kredibility, tj. schopnosti půjčku splácet.

Foto: Komerční sdělení
 

Právě se děje

Další zprávy