Navštivte v Letňanech veletrh bydlení či nábytku

Andrea Berniová
19. 3. 2012 5:51
Můžete si prohlédnout různé produkty a načerpat inspiraci v oblasti bydlení, nábytku i zařízení kanceláře
Foto: Reuters

Od čtvrtka 22. března do neděle 25. března bude v pražském veletržním areálu v Letňanech probíhat hned několik veletrhů. Kromě veletrhů zaměřujících se na zahradu, veřejnou zeleň a vybavení měst (For Garden a For Greenery), to bude i veletrh bydlení, ale také nábytku a kancelářského nábytku. Od čtvrtka do soboty bude veletrh otevřen od 10 do 18 hodin, v neděli se pak areál zavře o hodinu dříve. Pro návštěvníky všech veletrhů je připraveno 3 500 parkovacích míst.

Veletrh bydlení představí různé výrobce

Už 19. veletrh bydlení For Habitat se zaměřuje na bydlení, design a zahrady. Různé společnosti zde budou prezentovat a prodávat své produkty. Mezi vystavovateli se objeví firmy nabízející designové dveře, atypický nábytek a schody na míru, ale také křišťálové světlovody, bazény, skleníky a zahradní pavilóny, střešní systémy, podlahy, kovové ploty, ale i výrobky k provonění interiéru a další. V minulém roce se na veletrhu For Habitat představilo 156 vystavovatelů a veletrh navštívilo téměř 30 tisíc lidí.

Přijďte i na veletrh nábytku a kancelářského vybavení

Kromě veletrhu bydlení se ve stejné době v Letňanech uskuteční ještě 2. veletrh nábytku a bytového designu For Furniture. Je to největší veletrh nábytku v České republice. Opět zde budou různé firmy prezentovat a prodávat své výrobky.  Můžete se těšit například na nábytek se včelím voskem, designové židle, matrace, svítidla, nábytek z přírodního dřeva či kuchyňské spotřebiče. Nezapomeňte navštívit ještě For Office, 2. veletrh kancelářského nábytku, vybavení obchodních a společenských prostor. Na všech veletrzích vás navíc čeká doprovodný program.


 

Právě se děje

Další zprávy