Veletrh Dřevostavby 2012: Dřevo je materiál budoucnosti

td
18. 1. 2012 8:16
Pokud váháte, zda je dřevostavba správnou volbou, navštivte veletrh Dřevostavby 2012
Foto: pro Ecomodula s.r.o. p. Vávra

Pokud v dohledné době uvažujete o koupi nového domu a zaujaly vás moderní ekologické dřevostavby, zapište si do kalendáře datum 23. - 26. Února 2012. V tomto termínu se totiž v Praze bude konat již sedmý ročník veletrhu Dřevostavby 2012. Po celé tři dny bude na Výstavišti Praha - Holešovice nabízet prezentaci jednotlivých firem a moderních trendů, ale pomůže i s úsporou energií nebo samotnou stavbou dřevěného domu.

Cílem dnes již tradičního veletrhu je představit dřevostavby jako moderní typ ekologického bydlení. Dřevo je totiž nahraditelným zdrojem, který má však již dlouhou stavební historii.

Veletrh Dřevostavby proto ukazuje, jak co nejefektivněji a přitom nejšetrněji využít přírodní zdroje a zároveň dosáhnout maximálně kvalitního bydlení. Během tří únorových dní se návštěvníci seznámí se situací na světovém i českém trhu, ale budou moci využít i konkrétních informací o cenách a dostupnosti jednotlivých produktů a projektů. Zájemci o dřevostavby si mohou odnést cenné kontakty na architekty či stavební firmy, které v rámci projektu prezentují své práce.

Letošní ročník milovníkům dřevěných domů slibuje rekordní vystavovací plochu - pokryje totiž Průmyslový palác, Křižíkovy pavilony i Malou sportovní a přední halu.

Během veletrhu bude také vyhlášen vítěz soutěže Dřevěná stavba roku 2011, návštěvníky pak čeká také doprovodný program plný přednášek a zajímavých seminářů. Vstup pro dospělého stojí 150 korun, děti do patnácti let zaplatí dvacetikorunu.

 

 

Právě se děje

Další zprávy