Veletrh For Garden se blíží, přijďte se inspirovat

Andrea Berniová
6. 3. 2012 1:23
Veletrh For Garden v pražských Letňanech nabídne produkty i přednášky
Foto: Profimédia

Ve čtvrtek 22. března začne v Pražském veletržním areálu Letňany již šestý mezinárodní veletrh zahrad For Garden. Přívlastek „mezinárodní" je novinkou. Byl zaveden poté, co se veletrhu v minulém roce zúčastnilo více než osm států.  Jedná se o jediný odborný veletrh v Čechách, který se zaměřuje na zahradu jako celek.

Naleznete zde ukázkové zahrady a čeká vás odborný doprovodný program zahrnující přednášky a poradenství. Veletrh nabízí průřez vším, co se zahrady týká. Od projektů a jejich realizace po zahradní nábytek, krby a dekorace. V blízkosti výstavních hal bude pro návštěvníky připraveno 3 500 parkovacích míst.

Prohlédněte si zahradní nábytek i společenské hry

Veletrh potrvá do 25. března. Od čtvrtka do soboty bude veletrh otevřen od 10 do 18 hodin, v neděli pak zavře o hodinu dříve. V minulém roce se na veletrhu představilo celkem 174 vystavovatelů na výstavní ploše zaujímající téměř 3 500 metrů čtverečních. Mnoho společností bude na veletrhu předvádět své produkty týkající se zahrady. Uvidíte tak například kolekce zahradního nábytku, tkané houpací sítě, zahradní a lesní techniku, závlahové systémy nebo zahradní krby, ale také společenské hry ve velkém provedení, které jsou určené na zahradu.

Veletrhů bude víc

Zároveň s tímto veletrhem se budou konat další. Například 2. veletrh veřejné zeleně, vybavení měst a obcí For Greenery. Ten oborově rozšiřuje veletrh For Garden o obecní sféru. I zde se můžete těšit na doprovodný program v podobě konferencí a poradenství. V minulém roce, který byl pro tento veletrh premiérou, se ho zúčastnilo 48 vystavovatelů.

 

Právě se děje

Další zprávy