Oznámení nového RPG Space Siege

Lukáš Bašta
10. 7. 2007 15:42
Ohlášeno nové RPG od tvůrců Dungeon Siege.

Společnost CD Projekt nám právě zaslala tiskovou zprávu ohledně nového titulu z dílny Gas Powered Games (Dungeon Siege, Supreme Commander). Půjde o Space Siege a jak již název napovídá, bude kráčet ve šlépějích svých úspěšných fantasy předchůdců. Více již samotná zpráva:

Společnost SEGA ohlásila 6. 7. 2007 vývoj RPG titulu Space Siege pro PC. Hra je vyvíjená studiem Gas Power Games pod kreativním vedením Chrise Taylora. Vyznačuje se hlubokou příběhovou linií, intenzivními boji a dynamickým systémem vývoje charakterů.

"Chris Taylor a jeho talentovaný tým v Gas Powered Games jsou známi jako vedoucí inovátoři v tomto průmyslu," řekl Scott A. Steinberg, viceprezident marketingu v SEGA of America, Inc, a dodal: "Space Siege by měl být působivým a inovativním nástupcem velmi populární Dungeon Siege." Vydání hry Space Siege je naplánováno na Q1 2008.

Hra Space Siege se odehrává na Armstrongu, jedné z posledních kolonizačních lodi, přepravující zbytky lidské civilizace po devastujícím mimozemském útoku na Zemi. Hráči se ujmou role Setha Walkera, kybernetického inženýra, který bojuje proti vyhlazení lidské rasy. Jakou cenu zaplatí, aby si zachoval svou lidskost? Jen hráč rozhodne, jaký bude Sethův osud a zda využije některý s kybernetických upgradů sám na sebe, což ho ale vzdálí od lidí, které se snaží zachránit. Hra bude obsahovat také kooperativní mód, který umožní až 4 hráčům vytvořit a prožít plně unikátní strukturu mise.

 

Právě se děje

Další zprávy