Konzolový Zaklínač zrušen

Josef Kníže
7. 5. 2009 17:06
Spekulace se ukázaly jako pravdivé.
Foto: worthplaying.com

Nedávné zprávy o tom, že má konzolový Witcher: Rise of the White Wolf problémy, se dle všeho potvrdily. CD Projekt RED oznámil, že se po technickém zhodnocení projektu rozhodla společnost titul zrušit. Rozhodnutí padlo kvůli obavám, že výsledný produkt nedosáhne svou kvalitou očekávání společnosti.

,, Bylo to jedno z nejtěžších rozhodnutí, které jsme jako společnost museli podstoupit. Vložili jsme spoustu úsilí a času do tohoto projektu a proto byl vývoj ve velmi pokročilém stádiu. Měli jsme obavy, že titul netrefí slíbené datum vydání, ale především nedosáhne těch kvalit, jakých od něj všichni očekávají. Naším cílem vždy bylo udělat náš další projekt lepším, než byl ten předchozí a Zaklínač nešel správným směrem. Budeme teď přemítat nad různými scénáři, kterými by se projekt měl ubírat, své fanoušky ale rozhodně nezklameme. Vysoká kvalita našich her je pro nás stále prioritou," řekl Adam Kicinski z CD Projektu.

Dle nejnovějších informací se CD Projekt chystá oznámit svůj další projekt v nadcházejících měsícíh. Že by Zaklínač 2? Doufejme.

 

Právě se děje

Další zprávy