HTC chystá obří telefon s Full HD displejem

tl
9. 8. 2012 10:59
Komu je 720p u telefonu málo, může se těšit na Full HD mobil od HTC
HTC One X
HTC One X | Foto: HTC

Pokud vám připadá, že dnešní smartphony mají stále málo ostré displeje, může vás potěšit informace o tom, že firma HTC chystá nový telefon, jehož displej bude mít Full HD rozlišení a navíc obří úhlopříčku pět palců.

HTC sice tuto informaci zatím oficiálně nepotvrdilo, nicméně spekulace vychází z velice důvěryhodného zdroje v podobě serveru DigiTimes. Ten zároveň zjistil, že vstup telefonu na trh je plánován na přelom září a října.

Velké smartphony jsou v kurzu

Je velice pravděpodobné, že HTC v tomto období skutečně se svým prvním smartphonem, který se svou velikostí blíží tabletu, skutečně přijde, protože na stejnou dobu je plánován i prodej telefonu Galaxy Note 2 od Samsungu, který bude podobně obrovský.

Na internetu se navíc šíří zvěsti o tom, že i Apple chce u nového iPhonu úhlopříčku natáhnout přes čtyři palce a HTC se tak určitě bude snažit svým největším konkurentům co nejvíce vyrovnat. A bude se muset snažit, protože v poslední době se tomuto tchajwanskému výrobci finančně úplně nedaří.

Kromě obřího displeje by měl mít tento tajemný smartphone také čtyřjádrový procesor Snapdragon S4 a nejnovější verzi operačního systému Android s názvem Jelly Bean.

 

Právě se děje

Další zprávy