Nový díl komiksu Joy of Tech: Zaručené zprávy o Apple televizi

Nový díl komiksu Joy of Tech: Zaručené zprávy o Apple televizi
Příspěvek jeden dolar nebo více: (6 sponzorů) Obdržíte souhlasné pokývnutí. ---- Příspěvek dva dolary nebo více: (12 sponzorů) Obdržíte verbální poděkování. ---- Příspěvek pět dolarů nebo více: (3 sponzoři) Výše uvedené, navíc vám povím vtip! ---- Příspěvek 10 dolarů nebo více: (0 sponzorů) Výše uvedené, jako přídavek nějaké to světácké moudro! ---- Žebrání na Kickstarteru
Znaky, že trávíte příliš mnoho času u počítače. ---- Uííí! Zdá se mi jeden z těch úžasných létacích snů! ---- WTF? ---- Nabídky letů ---- Vaše sny obsahují vyskakovací reklamy. ---- Snažíte se roztahovat skutečná okna. ---- Váš životopis vypadá takto... ---- Schopnosti: Mistr hledání na internetu, s velmi efektivním Googlováním a Yahoo-ováním a zkušenostmi s Bing. Komentátor na YouTube, několik z mých chytřejších komentářů dostalo více než 15 hlasů. Významné úspěchy. Moderátor několika fór na Redditu, s trojmístnou Karmou. Výrazně přispěl k mému Rage Guy FFFFUUUU. Jako jeden z prvních retweetoval mnoho z nejvíce retweetovaných tweetů na Twitteru. ---- Neustále hledáte povel ,,zpět", když uděláte chybu v reálném životě. ---- Zpět! Zpět! ---- Snažíte se ,,zavřít okno" s lidmi, kteří vás otravují.
Vyhýbal jsem se všem slevám na Černý pátek, ale mám pocit, že o to přicházím. Mám se přidat k tomu šílenství a využít ty slevy? ---- Jistě že ne! ---- Rozumný investor se nesmí stát obětí takové marketingové kampaně! Ty ,,nabídky" vytvořené maloobchodníky jsou zlomyslné háky, které se noří do bezbranných zákazníků a táhnou je k dluhu. ---- ,,Černý pátek" a ,,kyber pondělí"... jsou to nemoci společnosti posedlé spotřebou a chamtivostí namísto skutečné potřeby dlouhodobého finančního zdraví. ---- Hej! Co tu děláte? ---- Říkám ten proslov všem klientům. Snažím se je tím přesvědčit, aby nechodili do obchodů, a tím zbylo víc věcí pro mě!
Otravuje vás, když vaše rodina a přátelé kontrolují své smartphony během večeře? ---- Dnes vám ukáži, jak tento problém vyřešit a zároveň vytvořit středovou ozdobu svátečního stolu! ---- Nejprve seberte smartphony vašich hostů z jejich ocelového sevření. ---- Já používám páčidlo! ---- Vypněte je, odeberte všechny baterie, pak každý z nich vložte do rozkošného pouzdra, které blokuje mobilní signál. Doplňte ozdobnou jmenovku pro slavnostní nádech! ---- Nakonec všechny telefony nacpěte do vašeho stolního trezoru! Zamkněte trezor, pak ho okrášlete slavnostními ozdobami. ---- Užijte si pokojnou večeři díkůvzdání! ---- Jak můžu být vděčná za toto jídlo, když ho nemůžu dát na Instagram? ---- Dobrý Bože, smeť mou hostitelku bleskem! ---- Jak se můžu dostat do toho sejfu, když si ho nemůžu vygooglovat? ---- Celá hodina bez textování? Mí přátelé si budou myslet, že je nenávidím! ---- Nikdo nebude číst tweety! Tohle je mučení!
Foto: Aktuálně.cz
Datarama
30. 11. 2012 10:23

Joy of Tech - Pravidelný přísun technologického humoru od dua Nitrozac & Snaggy. Datarama vám exkluzivně přináší komiks, který podle sloganu autorů "hází šlehačkový dort do obličeje technologie."

Starší díly komiksového seriálu najdete ZDE

 

Právě se děje

Další zprávy