Bioshock je další za*raná PC FPS

Lukáš Bašta
14. 8. 2007 10:26
Alespoň tohle říkali vydavatelé v roce 2004.
Foto: Aktuálně.cz

A zase ten Bioshock. Po včerejším demu na Xbox Live se autoři omlouvají, že se jim nepodařilo ve stejný čas publikovat i verzi pro PC. Snaží se prý, aby hra vypadala co nejlépe a aby demoverze běžela na co možná nejširší škále počítačů. Taktéž slibují, že se pokusí demo vydat dříve, než se plná hra objeví na pultech.

Server CVG pak otiskl rozhovor s Joe McDonaghem, který se svěřil, že nejdříve o Bioshock nebyl vůbec zájem. V roce 2004 měl na práci sehnat pro hru vydavatele, oslovil jich několik, přičemž jeden se dokonce vyjádřil, že Bioshock je "další za*raná PC FPS, které se prodá 250 tisíc kusů". Trochu neuvěřitelné, když se na situaci podíváme dnes, že?

Pokud se na Bioshock těšíte, můžete si zdarma stáhnout knihu s grafickými návrhy postav, mutantů, loga, prostředí nebo Big Daddy - ten je obzvláště vypečený, jelikož na jednom z artworků je na vozíčku s rotačním kulometem na klíně, vtipné. Každopádně pokud se na Bioshok těšíte hodně, měli byste si dát pozot, abyste nepřišli o nějaké překvapení, obzvláště skicy mutantů by mohly být trochu spoileroidní.

 

Právě se děje

Další zprávy