Anální šperk i řemeny. Finanční správa vydraží erotické pomůcky za desítky tisíc

Ekonomika Ekonomika
26. 8. 2022 14:19
Finanční správa ČR spustí v pondělí dvoudenní online dražbu souboru erotických pomůcek. Na oficiální facebookové stránce to avizovala sama instituce. Pomůcky je možné odkoupit pouze hromadně, dražba odstartuje na částce 144 630 korun.

"Předměty dražby se budou dražit jako soubor věcí, přičemž některé z nich neobsahují certifikaci s označením CE," upozorňuje Finanční správa ČR v rámci popisu. Věci byly správcem cla propuštěny do režimu volného oběhu, zboží tedy získalo celní status zboží Evropské unie.

V nabídce je desítka předmětů jako například anální šperk s ohonem, Venušiny kuličky, klystýr nebo řemeny. Zjištěná cena celého setu podle správy dosahuje částky 433 890 korun.

Uživatelé sociální sítě Facebook reagují na nabídku správy spíše pobaveně. "Jen bych rád poukázal na fakt, že klystýr je s tvrdým… jakože s tvrdým Y… Jinak skvělá nabídka, konečně finanční správa dělá opravdu něco pro lidi," podotýká jeden z uživatelů. Správci oficiálního profilu na jeho komentář reagují ujištěním, že na gramatickou chybu kolegy z úřadu upozorní.

Správci příspěvku zároveň na narážky uživatelů ujišťují, že erotické pomůcky určené k dražbě jsou nové, tedy dosud nepoužité.

 

Právě se děje

Další zprávy