Komerční článek - Toto je reklamní sdělení. Aktuálně.cz není jeho autorem a neovlivňuje jeho obsah

Fiat Fiorino: Velký uvnitř, kompaktní zvenčí

komerční článek
18. 4. 2017 12:44
Ideální dodávka pro váš business nejen v městských ulicích? Praktické combi Fiat Fiorino nadchne svými rozměry i obratností
Foto: Komerční sdělení

Podnikání ve městech je díky stále hustší dopravě náročnější a náročnější. Živnostníci proto potřebují spolehlivého a praktického partnera, který se vypořádá s veškerými nástrahami v ulicích. Tím je nový Fiat Fiorino, jehož prodej v tuto chvíli probíhá u Srba Servis - díky délce 3,96 metru a šířce 1,7 metru se vejde do nejmenší skuliny v provozu a zároveň nadchne průměrem otáčení pouhých 9,95 metru. Nákladový prostor s pravidelným tvarem nabídne využitelný objem až 2,8 m3, k dispozici je s otočnou přepážkou i sklopným sedadlem spolujezdce, umožňujícími přepravu předmětů o délce až 2,5 metru. Zcela rovná podlaha obsahuje šest kotvících ok pro zajištění nákladu.

Foto: Komerční sdělení

Praktičnost Fiatu Fiorino není dána jen přepravní kapacitou, ale také snadnou manipulací a obsluhou. Přístup do zadní části je řešen dvoukřídlovými dveřmi, otevíranými do úhlu až 180 stupňů, široké posuvné boční dveře mohou být umístěny po obou stranách vozu. Majitelé každý den ocení svislé ergonomické kliky dveří, které je možné obsluhovat jakoukoliv rukou. Nakládací hrana o maximální výšce 53 centimetrů pak usnadní manipulaci s přepravovaným zbožím.

Nízké provozní náklady zaručuje výběr úsporných motorů na benzín, naftu i CNG. Zážehový čtyřválec 1,4 Fire nabídne výkon 77 koní a průměrnou spotřebu 6,9 l/100 km, naftová motorizace 1,3 MultiJet o výkonu 80 či 95 koní jsou schopny kombinovaně jezdit za 4,4 l/100 km. Provedení 1,4 Natural Power Fire na CNG se pak může pochlubit spotřebou 4,4 kg plynu na 100 km a garantovaným dojezdem až 960 kilometrů. Praktický vůz Fiat Fiorino combi je nyní v prodeji u Srba Servis s atraktivní základní cenou 189 900 Kč.

 

Právě se děje

Další zprávy