Tohle už armáda nepotřebuje: Minigolf, kaplička i bazén

Tohle už armáda nepotřebuje: Minigolf, kaplička i bazén
Také bazén, který viditelně pamatuje lepší časy, patří do školícího a rekreačního zařízení Šumava - Karlov k.ú. Kochánov III v obci Hartmanice. (okres Klatovy, kraj Plzeňský)
Co přesně vojáci nacvičovali na minigolfu, který je součástí  hotelového komplexu Hůrka na břehu vodní nádrže Lipno, se dá jen stěží odhadnout... (Hotelový komplex Hůrka, přehrada Lipno - Horní Planá, okres Český Krumlov, kraj Jihočeský).
...ovšem zde to je jasné. Obratnost a pružnost si bez prolézaček nenacvičíte. Tyto se nacházejí u výcvikového a školicího zařízení Petrovice ve Slezsku (okres Bruntál, kraj Moravskoslezský).
Také u lipenské vodní nádrže bylo třeba vystavět stezku zručnosti pro zdokonalování obratnosti vojáků i v době rekreace. (Hotelový komplex Hůrka, přehrada Lipno - Horní Planá, okres Český Krumlov, kraj Jihočeský).
Foto: Ministerstvo obrany ČR
Věra Tůmová
29. 7. 2012 8:00

Armáda České republiky nyní nabízí k prodeji další vlnu nepotřebných nemovitostí. Mezi 41 objekty (některé jsme představili v předchozí samostatné fotogalerii) jsou i kuriozity jako kaplička, dětské hřiště či zámeček. Prohlédněte si je.

 

Právě se děje

Další zprávy