Prohlédněte si, jak celková rekonstrukce prosvětlí panelový byt

Prohlédněte si, jak celková rekonstrukce prosvětlí panelový byt
Při rekonstrukci došlo i ke snížení stropu o minimální tloušťku pomocí sádrokartonových desek, čímž se zakryl původní, velmi nerovný strop. Pomocí Ytongu byla vyzděna nová dispozice, která umožňuje výhled do zeleně již od vchodových dveří. Byla provedena kompletní nová elektroinstalace a do stropu byla zapuštěna halogenová svítidla s nízkým profilem.
Na konci vstupní chodby bytu je vestavěná šatní skříň s botníkem se zrcadlovými dveřmi. Z této předsíně s dveřmi v bílém matném laku a se svislým okénkem s matným sklem se dostaneme buď do dětského pokoje nebo ložnice na jedné straně, nebo do koupelny na straně protější.
Kuchyňská linka je od obývací části oddělena barovým pultem, u kterého můžeme posedět na dvou nerezových barových stoličkách se sedáky z černé kůže, které jsou výškově stavitelné.
Detail posezení u barového stolku.
Foto: Panel Plus/ Jaroslav Hejzlar
Věra Tůmová
16. 6. 2013 23:00

Radikálně přistoupili majitelé k rekonstrukci staršího panelového bytu 3+1. Změnili dispozici a bourali zdi. Díky tomu získali prostorný byt se spoustou světla, a to netradičně i v koupelně. Podívejte se na výsledek, který pro časopis Panel Plus popsala Vladimíra Storchová.

 

Právě se děje

Další zprávy