Už sedmdesát let většina českých dětí obědvá ve škole. Ne každý na to má nejlepší vzpomínky. Univerzální hnědá omáčka, šlacha z předního hovězího a knedlík. Páchnoucí hadr na otírání táců, křik dozorujících učitelů a kýble plné nevábných zbytků. Na to, že tomu tak nemusí být, se snaží upozornit asociace provozovatelů školních jídelen. U příležitosti výročí rozvoje školního stravování uspořádali v Praze slavnostní konferenci. A ocenili nejlepší školní kuchyně. Vyhrála ta ve Vídni. Nenápadné obci kousek od Velkého Meziříčí.
Už sedmdesát let většina českých dětí obědvá ve škole. Ne každý na to má nejlepší vzpomínky. Univerzální hnědá omáčka, šlacha z předního hovězího a knedlík. Páchnoucí hadr na otírání táců, křik dozorujících učitelů a kýble plné nevábných zbytků. Na to, že tomu tak nemusí být, se snaží upozornit asociace provozovatelů školních jídelen. U příležitosti výročí rozvoje školního stravování uspořádali v Praze slavnostní konferenci. A ocenili nejlepší školní kuchyně. Vyhrála ta ve Vídni. Nenápadné obci kousek od Velkého Meziříčí.