Hovězí steak na grilu s opékanou bagetou (4 porce)

29. 5. 2007 10:39
Foto: Aktuálně.cz

Potřebujeme:

1 kg hovězí svíčkové (1 porce 250 g),

1 větší červenou papriku,

200 g hlívy ústřičné,

2 cibule,

drcený barvený pepř,

petrželku kudrnku,

rozmarýn, sůl,

1 bagetu

Příprava:

1. Nakrájené steaky obalíme v barevném pepři a naložíme do olivového oleje s česnekem, rozmarýnou a petrželkou (si na 6 hodin).

2. Upravené maso opečeme na grilu dorůžova (asi 10 minut) a postupně opečeme papriku, cibuli, hlívu a nakrájenou bagetu.

3. Před podáváním potřeme bagetu bylinkovým máslem.

Dosolíme podle chuti.

 

Právě se děje

Další zprávy