Nový seznam podniků, které trestala potravinářská inspekce. Nejčastěji našla myši, odpadky či špínu

Ekonomika Ekonomika, SZPI, PotravinyNaPranýři.cz
16. 10. 2016 12:46
Státní zemědělská a potravinářská inspekce našla od srpna do poloviny října nedostatky v pětadvaceti prodejnách, restauracích, barech či výrobnách potravin po celém Česku. Podívejte se na jejich přehled sestavený podle informací z portálu PotravinyNaPranyri.cz. V naprosté většině případů už byly tyto podniky po krátkém zákazu znovu otevřeny.
Remember Log plus
Remember Log plus | Foto: SZPI

Remember Vietnamese Food, Biskupská 5, Praha 1

Provozovatel: Log Plus

Zjištěné skutečnosti:

  • Výskyt myšího trusu
  • Výskyt hmyzích škůdců
  • Provozovna nezabezpečená před pronikáním škůdců
  • Výrazně zanedbaný úklid
  • Výrazné znečištění všech prostor
  • Nečistoty na stěnách
  • Nečistoty na podlaze
  • Nečistoty na regálech či zařízeních
  • Poškození stěn
  • Poškození stropu
  • Prostory provozovny využívány i pro činnosti nesouvisející s provozováním potravinářského podniku
  • Riziko kontaminace potravin z důvodu nevyhovujících prostor
  • Velikost či uspořádání prostor pro skladování potravin neumožňuje správnou hygienickou praxi
  • Nevhodně skladované potraviny

Uzavřena pouze část provozovny - prostory pro skladování potravin.
Datum uzavření: 2. 9. 2016

 

Právě se děje

Další zprávy