Ekonomika,
SZPI,
PotravinyNaPranýři.cz
16. 10. 2016 12:46
Státní zemědělská a potravinářská inspekce našla od srpna do poloviny října nedostatky v pětadvaceti prodejnách, restauracích, barech či výrobnách potravin po celém Česku. Podívejte se na jejich přehled sestavený podle informací z portálu PotravinyNaPranyri.cz. V naprosté většině případů už byly tyto podniky po krátkém zákazu znovu otevřeny.
Remember Vietnamese Food, Biskupská 5, Praha 1
Provozovatel: Log Plus
Zjištěné skutečnosti:
- Výskyt myšího trusu
- Výskyt hmyzích škůdců
- Provozovna nezabezpečená před pronikáním škůdců
- Výrazně zanedbaný úklid
- Výrazné znečištění všech prostor
- Nečistoty na stěnách
- Nečistoty na podlaze
- Nečistoty na regálech či zařízeních
- Poškození stěn
- Poškození stropu
- Prostory provozovny využívány i pro činnosti nesouvisející s provozováním potravinářského podniku
- Riziko kontaminace potravin z důvodu nevyhovujících prostor
- Velikost či uspořádání prostor pro skladování potravin neumožňuje správnou hygienickou praxi
- Nevhodně skladované potraviny
Uzavřena pouze část provozovny - prostory pro skladování potravin.
Datum uzavření: 2. 9. 2016