HTC One S a HTC One V doplňují čtyřjádrové X

Adam Fiala
13. 3. 2012 6:24
Modelová řada HTC One nabízí hned tři různé smartphony s Androidem 4.0
HTC One X
HTC One X | Foto: HTC

Když HTC na Mobile World Congress vytasilo nové smartphony, nejvíc se hovořilo o HTC One X. Není se co divit. Spolu s LG Optimus 4X HD to budou první zástupci čtyřjádrové ligy procesorů mezi chytrými telefony. HTC si ovšem připravilo i další telefony, technologicky tak nezáří, ale o to jsou levnější.

Beats Audio ozvučí HTC One S

Modelová řada One tak získá ještě HTC One S. Ten už postrádá nejmodernější CPU a využívá klasický dvoujádrový procesor Qualcomm Snapdragon. Zcela jistě však po jeho spuštění uživatel docení angažování aktuální verze Androidu - Ice Cream Sandwich. Po internetu se sice šíří domněnky a zprávy o Androidu 5.0, ale čtyřka je to nejlepší, co tu ještě nějakou dobu vydrží. Předností je i spolupráce s Beats Audio, což by mělo zajistit perfektní reprodukci hudby. Stydět se nebude ani za hlavní fotoaparát s 8 MPix.

Malé rozměry HTC One V

Konečně posledním v řadě je HTC One V, který nejvíc ušetří peněženky. Je ze všech tří sourozenců nejmenší s displejem o úhlopříčce 3,7 palců a fotoaparátem s 5 MPix. Ale jako oba předchozí modely nabídne Android 4.0.

 

Právě se děje

Další zprávy