Nejlepší mobil s Windows HTC Titan II má 16 megapixelů

David Slížek
10. 1. 2012 12:35
Na veletrhu CES 2012 představený HTC Titan II podporuje podobně jako Nokia Lumia 900 vysokorychlostní internet LTE.
HTC Titani II
HTC Titani II | Foto: HTC

Smartphony s operačním systémem Windows Phone zdá se konečně začínají dohánět zpoždění, které nabraly na konkurenci na Androidu a iOS.

Kromě nové Nokie Lumia 900, která podporuje vysokoroychlostní internetové připojení LTE, se na veletrhu CES 2012 představil také obdobně vybavený HTC Titan II.

Tento smartphone aspiruje na titul nejvýkonnější Windows Phone smartphone současnosti.

Vysokorychlostní internet

Má 4,7 palcový LCD display s rozlišením 800 x 480 px a fotoaparát s rozlišením 16 megapixelů s duálním LED bleskem a stabilizací obrazu, který nahrává video v rozlišení 720p.

Velký tahákem v USA je podpora 4G LTE sítí, které umožňují vysoké přenosové rychlosti - například download by se v ideálníchpodmínkách dosahovat až 50 Mbps.

Přístroj pohání procesor o taktu 1,5 GHz a o výdrž se stará baterie o kapacitě 1,730mAh. Pro data a aplikacemůže uživatel využít 16 GB interní paměti. Telefon nemá slot pro SD karty.

Tip: Datarama o veletrhu CES 2012 v Las Vegas informuje přímo z místa! Máte pro nás tipy, na co se zaměřit? Přání, co byste chtěli vědět? Napište nám do diskuse pod článkem, na Facebook, na Twitter nebo na Google+.

 

Právě se děje

Další zprávy