Aplikace týdne: Blbnutí se Santou

Adam Fiala
15. 12. 2011 10:15
Existují užitečné aplikace a existují aplikace, které jednoduše pobaví. Kam patří Instant Santa, asi není třeba zdůrazňovat
Zdroj: AppAdvice.com
Zdroj: AppAdvice.com | Foto: Aktuálně.cz

Vánoce už klepou na dveře. Neuplyne ani deset dní a lidé si pod stromečkem rozbalí dárky - ať už to bude nový tablet či čtečka, nebo úžasný monitor, na kterém bude radost pracovat. Do té doby zpříjemní náladu aplikace Instant Santa dostupná na App Store s intuitivním ovládáním. I když máme v Čechách raději Ježíška, vykuk Santa se teď vetře do jakékoli fotografie.

Inspirace na vánoční pohlednici

Zábavný sváteční program nabízí celou škálu předem nastavených pozic, v jakých se Santa zabydlí na obrázku. Uplatnit ji můžete jak při aktuálním focení s pomocí smartphonu, nebo na starší fotografie. Není pak nic lehčího, než se o fotku podělit na některé sociální síti jako Facebook a Twitter, nebo rozeslat e-mailem. Vánoční přání je hotovo raz dva.

Zábavné kousky zlého Santy

Základní aplikace je dostupná zdarma, umožňuje měnit velikost, natočení a umístění Santy Clause. Za příplatek se otevře kolekce Hodného a Zlého Santy. Výběr ikon tak doplní rozmanitější mužíci v červeném outfitu. Jeden rozdává dárky, jiný si čte seznam hodných dětí a další se cpe sušenkami. Pikantní nabídku však skrývá Bad Santa. To když třeba drží červený světelný meč, kterým se proslavil Darth Vader ze Star Wars.

Děti, nevěříte, že u nás byl Santa? Ale vždyť je na fotce s naším stromeček.

 

Právě se děje

Další zprávy