Veletrh Krby a kamna ovládnou moderní trendy v designu

td
17. 2. 2012 10:47
Krby a kamna patří k tradiční domácnosti, vyberte si ten svůj na veletrhu

Zejména díky mrazivému počasí, které provázelo letošní zimu, jistě mnoho domácností zvažuje pořízení interiérových kamen nebo krbu. Nic neposílí atmosféru klidného domova tak, jako plápolající oheň a tento efekt lze jen těžko čímkoli nahradit.

S rozhodnutím o instalaci kamen však přichází i náročné rozhodování, pro jakou variantu a styl se rozhodnout. Váhavým zájemcům s tímto problémem pomůže veletrh Krby a kamna 2012, který se uskuteční 23. - 26. února na pražském výstavišti v Holešovicích.

I u kamen pamatujte na ekologii

Druhý ročník specializovaného veletrhu se zaměří na novinky z oboru, velká pozornost se zaměří také na ekologické trendy a jejich využití při vytápění domácnosti. Návštěvníci tak získají přehled ve využívání ekologických zdrojů, jakými je například biomasa, ale i tradiční dřevo. Moderní trendy se promítnou také ve vzhledu krbů a kamen, zvyšuje se totiž poptávka po designově řešených výrobcích. Podobnému tématu se věnuje také souběžně probíhající veletrh MODERNÍ VYTÁPĚNÍ.

Série veletrhů s tématem bydlení

Kromě doprovodného programu v podobě odborných přednášek a poradenství v rámci veletrhu proběhne také soutěž „O nejpřínosnější exponát veletrhu", do které mohou vystavovatelé přihlásit své novinky. O vítězi rozhodne odborná porota. Kromě veletrhů o vytápění mohou návštěvníci na výstavišti projít také veletrhy DŘEVOSTAVBY, FLOOR EXPO, WINDOOR EXPO a ZAHRADNÍ NÁBYTEK.


 

Právě se děje

Další zprávy