Stavíte dům? S výběrem oken a dveří poradí WINDOOR EXPO

td
21. 2. 2012 10:35
Plánujete stavbu nebo rekonstrukci domu, ale tápete při výběru oken a dveří? Vydejte se do Holešovic
Bytový dům Na Topolce. Dodavatel: AT DEVELOPMENT a.s.
Bytový dům Na Topolce. Dodavatel: AT DEVELOPMENT a.s. | Foto: stavbaroku.cz

Základna zájemců o kvalitní bydlení se neustále rozrůstá a díky tomu mohou vznikat i neustále nové příležitosti, kde se dozvědět o zajímavých nabídkách, produktech a firmách. Jednou takovou akcí je i slavnostní první ročník specializovaného veletrhu WINDOOR EXPO 2012, který se uskuteční v termínu 24. - 27. února 2012 na pražském výstavišti v Holešovicích. Tematický veletrh zastřeší problematiku oken, interiérových i exteriérových dveří, stínění a dalšího příslušenství.

Zbrusu nový veletrh o bydlení láká na novinky

Idea vytvoření nového úzce zaměřeného veletrhu vznikla díky velkému úspěchu tradiční akce s názvem Nový byt a dům. FLOOR EXPO tak doplní široké spektrum specializovaných veletrhů z oblasti bydlení, které koncem února v Holešovicích proběhnou. Hlavním tématem veletrhu budou zejména nejnovější trendy a novinky, které se objevily u kvalitních oken, dveří a příslušenství. WINDOOR EXPO kromě odborného poradenství a možnosti přímého kontaktu s výrobci nabídne také atraktivní doprovodný program, který se zaměří na ekologické bydlení. 

Vyhrajte nová okna za 60 tisíc korun

V rámci veletrhu proběhne také soutěž pro všechny návštěvníky, hlavní cenu bude představovat okna od společnosti ADBP v hodnotě 60 tisíc korun. Zájemci o rozšíření znalostí o bydlení ocení sérii přednášek, kterou připravil partner projektu - Sdružení výrobců stínící techniky.

Kromě WINDOOR EXPO lze ve stejném termínu v Holešovicích navštívit i veletrh DŘEVOSTAVBY, FLOOR EXPO, ZAHRADNÍ NÁBYTEK nebo KRBY A KAMNA.

 

Právě se děje

Další zprávy