Semináře v oboru nemovitostí osloví laiky i odborníky

td
18. 1. 2012 14:42
Lednové a únorové semináře se věnují problematice rezidenčních projektů i uspořádání bytu
Foto: AZ Tower a.s.

Zajímáte se o obor realit a nemovitostí a rádi byste se něčemu přiučili? V celé České republice probíhá hned několik seminářů a workshopů, které pomáhají laikům, ale i představitelům obcí nebo odborníkům v oboru. Během ledna a února 2012 proběhne hned několik školení, která mohou rozšířit vaše obzory v problematice stavby a prodeje, ale i zařizování domu.

Odborné veřejnosti je určeno diskusní setkání časopisu Stavební fórum s názvem Rezidenční development vs. státní bytová politika, které se uskuteční 9. února 2012 v hotelu Angelo Prague na Praze 5. Hlavním tématem zde bude obecná koncepce bydlení až do roku 2020, projednávat se bude také palčivá otázka rezidenčního bydlení a jeho uchopení v době krize. Setkání se uskuteční za podpory České spořitelny a MS architekti s. r. o. Podobné publikum zaujme také 11. ročník mezinárodní odborné konference Real Estate Market > Winter 2012 – Tax & Legal… Focus, která proběhne 22. února v hotelu Andel´s na Praze 5. Řešit se bude rozvoj Prahy, dopad občanského zákoníku na nemovitosti nebo stabilita bankovního sektoru ve vztahu k nemovitostem.

Na amatéry se pak zaměřují kurzy Feng-Shui, jejichž první termín připadá už na 28. ledna. Speciální blok Feng-Shui prostoru poskytne rady ohledně zařízení domu nebo kanceláře. Pokud sladíte interiér s principy Feng-Shui, můžete s pomocí prostoru zlepšit své zdraví, vztahy, ale i podpořit rozvoj dětí. Kurz pomůže s výběrem pozemku i samotného domu a seznámí účastníky s nejčastějšími chybami. Víkendové školení se bude konat v BŸÚ poradně na Praze 1.

 

Právě se děje

Další zprávy