Foto: Návštěva obchodu, kde se zabíjí a jedí hadi

Foto: Návštěva obchodu, kde se zabíjí a jedí hadi
Soška hada z 24karátového zlata.
Popularity hadů využívají podnikatelé ze všech odvětví, včetně gastronomie.
Díváte se na 84letého Mak Tchaj-kchunga, majitele obchodu, který se specializuje na přípravu polévek z hadího masa.
"Hadí" živnost Mak v Hongkongu provozuje už několik let. Ve svém obchodě zaměstnává několik lidí.
Foto: Reuters
Reuters Dan Poláček Reuters, Profimedia, Dan Poláček
3. 3. 2013 0:00

Číňané mají neobvyklý recept na to, jak si udržet zdraví: pojídají hadí polévku. Jeden z hongkongských obchodů se na její přípravu dokonce specializuje. Podívejte se.

 

Právě se děje

před 17 minutami

Salač zajel v trénincích Moto3 v Aragónu šestý nejlepší čas

Český motocyklový závodník Filip Salač si v pátek v rámci Velké cenu Aragónu třídy Moto3 zapsal v kombinovaném pořadí obou měřených tréninků šestý nejlepší čas. Výkonem 1:59,103 minuty zaostal o půl vteřiny za nejrychlejším mužem dne, jímž se stal Ital Andrea Migno. Salačův týmový kolega Jakub Kornfeil obsadil dvanáctou příčku se ztrátou tři čtvrtě vteřiny na lídra.

Další zprávy