Sedací vaky nabízí dokonalé pohodlí v zajímavém balení

td
22. 12. 2011 16:26
Jsou měkké, pohodlné, snadno se udržují a dobře vypadají - sedací vaky ocení nejen mladá generace
Foto: Vojtěch Marek

Výběr pohovky či křesla bývá při zařizování bytu tím největším oříškem. Je třeba, aby byla sedačka dostatečně měkká, snadno se čistila a příjemně se na ní sedělo. Vyhovět veškerým nárokům kupujícího nebývá snadné. Po náročném dni totiž není nic příjemnějšího, než se zabořit do měkkých podušek a relaxovat. Už jste ale uvažovali o tom, že byste změnili fádní polstrovaná křesla za modernější řešení? Sedací pytle totiž nabízejí mnohem víc, než jen originální vzhled.

Design sedacích pytlů se stihl během několika posledních let rozvinout. Měkké a dokonale přizpůsobivé vaky už nepředstavují jen oživení interiéru, ale i praktické vybavené bytu. Sedací pytle jsou naplněny miniaturními polystyrenovými kuličkami, které umožňují nekonečné množství způsobů sezení i ležení. Díky přizpůsobivosti materiálu se minimalizuje nápor na páteř, takže je konec nepohodlných nízkých opěradel, na kterých se nelze uvelebit. Vnější látka je neobyčejně pevná, aby nedošlo k mechanickému poškození vaku, navíc je také omyvatelná a odpuzuje vodu.

Poptávka po sedacích pytlích se rozrostla natolik, že existuje velké množství nejrůznějších variant vzhledu. Je možné sehnat několik tvarů sedacích vaků, to samé platí i o barvě a materiálu, což umožňuje sladit pytel s celým bytem. V nabídce je například látka z džínoviny, s metalickým leskem a velký počet dekorativních látek. Většina pytlů je vhodná i pro alergiky.

 

Právě se děje

Další zprávy