Zelené bydlení nabízejí byty Za Dubem

Ingrid Špátová
15. 12. 2011 6:43
Zelené a moderní bydlení lze najít v nových bytech Za Dubem

Kdo hledá kompromis mezi bydlením ve víru dění velkoměsta a klidné zeleni příměstských oblastí, jednoznačně musí svou pozornost zaměřit na Bydlení Za Dubem. Lokalita v Praze 4 Krči nabízí zelené parky a lesoparky, a zároveň vynikající dopravní dostupnost. V blízkém Krčském a Kunratickém lese lze relaxovat a nabrat energii.

Bytový dům Za Dubem se skládá ze třiceti sedmi bytů 1+kk až 4+kk, předzahrádky, garáže a terasy. Stojí na hranici klidné vilové čtvrti z ulice Sulická a výhodami velkoměsta z ulice Štúrova, kam jsou orientovány komunikační prostory domu. Všechny byty jsou vybaveny kvalitními interiérovými prvky.

Byty z tradičních materiálů spojují moderní, vkusné a pohodlné bydlení. Příčky mezi jednotlivými byty jsou z akustických cihelných tvárnic. Provoz domu je energeticky nenáročný díky řešení konstrukce domu.

Volné byty jsou ihned k nastěhování. Ceny se pohybují od dvou a půl milionu korun do necelých šesti milionů. Do konce letošního roku navíc platí mimořádná cenová nabídka na vybrané byty.

 

Právě se děje

Další zprávy