S barevnou proměnou stěn pomůže světlo Living Colors

td
19. 12. 2011 4:29
Svítídlo Living Colors umožňuje měnit barvu, sytost i intenzitu světla pomocí jediného tlačítka

Svítidlo Living Colors nabízí zpestření interiéru pro všechny, kdo milují barvy a originalitu. Designově zpracovaná lampa skvěle doplní interiér bytu a navíc ho rozzáří libovolným odstínem tónovaného světla. Zcela snadno tak lze efektně proměnit byt a navodit náležitou atmosféru. Stačí pouze jedno tlačítko, kterým zvolíte sytost barev a intenzitu světla.

Living Colors využívá technologie LED osvětlení, které je energeticky úsporné a nabízí jasnější světlo, než běžné žárovky. Ve svítidle jsou zabudovány čtyři diody s dlouhou životností a neuvěřitelnou svítivostí. Living Colors potěší zejména ty, kteří se snaží sladit interiér bytu či pokoje do různých barev. Barevné světlo tento trend podporuje a dosahuje skvělých výsledků.

Lampa využívá zejména efektu odraženého světla, měla by se tedy umístit nejlépe proti bílé zdi. Pokud světlu stojí v cestě nějaké předměty, stěnu vyzdobí jejich stíny v nadživotní velikosti, což se dá skvěle využít pro dekorativní účely. Svítidla Living Colors jsou dostupná ve dvou velikostech a několika barevných designech, takže neobyčejná lampa může sloužit také jako elegantní dekorace. K Living Colors patří také dálkový ovladač, který umožňuje pohodlné řízení osvětlení bytu.

 

Právě se děje

Další zprávy