Rezidence Braník pod taktovkou světových architektů

Ingrid Špátová
23. 1. 2012 2:26
Výhled na Barrandov i Vltavu nabízí projekt Rezidence Braník
Foto: Aktuálně.cz

Projekt v městské části Praha - Braník je komorní a luxusní. Pětipodlažní dům v klidné a výjimečné vilové čtvrti se skvělou dostupností a občanskou vybaveností láká na nadstandardní bydlení s prosvětlenými interiéry a výhledem na Barrandov, Vltavu a Branický pivovar.

Projekt stavěný z těch nejkvalitnějších materiálů nabízí devět prostorných bytů v dispozici od 2+kk do 4+kk. Při stavbě se dbalo na propojení nového se starým, proto je v naprosté symbióze s okolním prostředím a navazuje na kulturu bydlení v oblasti. Podle projektových architektů, kteří mají praxi ve světových ateliérech, se dům dokonale přizpůsobuje svou hmotou svažujícímu se terénu. Dům má množství teras i odpovídající počet parkovacích míst. Světlé interiéry jsou v čistém designu a používají jen materiály světové kvality.

V okolí domu se nacházejí školy, školky, mnoho restaurací s mezinárodní kuchyní, dostatek obchodů, nedaleko je i divadlo. Pro sportovní vyžití nechybí sportovní středisko Hamr, cyklostezka podél Vltavy nebo Golf Hodkovičky.

 

Právě se děje

Další zprávy