Nové byty Devonská vyrostly na proslulém Barrandově

Ingrid Špátová
16. 12. 2011 1:21
Luxusní bydlení na Barrandově s výhledem až k Vyšehradu nabízejí byty Devonská

Zdravé bydlení v zeleni a na okraji přírodního parku? Ano, v nových bytových domech Devonská - Barrandov. Tato část města aspiruje na jednu z nejprestižnějších lokalit v Praze. Nová výstavba sto pětačtyřiceti bytů poskytne dokonalý komfort i těm nejnáročnějším budoucím rezidentům.

V rezidenci se spojuje elegance s moderním bydlením. Novostavba vyčnívá nad Prahu a nabízí tak svým obyvatelům jedinečný výhled na panorama s Vltavou až k Vyšehradu.

Průměrná obytná plocha bytů o výměře 1+kk až 4+kk je šedesát pět metrů čtverečních. Ke většině bytů patří i terasa, k přízemním bytům předzahrádka.

Soukromí vlastníků zaručuje koncept projektu sestávající ze dvou menších domů. Nepravidelný půdorys a architektura novostavby připomíná funkcionalismus zlaté barrandovské éry třicátých let.

Domy stojí v mírném svahu a jsou obklopeny všudypřítomnou zelení s bohatou faunou i flórou. Místo je navíc výborně dopravně dostupné. Stanice metra B Smíchovské nádraží je pouhých deset minut tramvají.

Ceny bytů se pohybují v rozmezí od 2 325 000 korun do necelých sedmi milionů korun. Navíc při podpisu smlouvy do konce letošního roku lze získat slevu na vybrané byty až patáct procent.

 

Právě se děje

Další zprávy