Nové viladomy v Azalkové lákají k návštěvě

Ilona Víchová
30. 10. 2011 18:07
Slavnostní kolaudace nového bytového komplexu Viladomy Azalková.

Nově zkolaudovaný bytový komplex Viladomy Azalková v Praze Hostivař je nyní v prodeji. Při slavnostním otevření si zájemci mohli prohlédnout vzorový byt. V nabídce je dvacet sedm bytových jednotek.

Byty jsou různě dispozičně řešené. Součástí jsou balkony a střešní terasy, které nabízí panoramatický výhled na okolí. Některé byty nabízejí jako součást předzahrádky. Jedná se o menší projekt v již zastavěné vilové čtvrti. Garážová stání jsou přímo v domě. Interiér je řešen dřevěnými podlahami a mozaikově obloženými koupelnami.

Projekt Azalka se nachází v lokalitě Praha Hostivař, která patří k těm zeleným, co se týká hlavního města. V blízkosti je lesopark nebo vodní nádrž. Nedaleko je také sportovní centrum Hamr a během několika minut se mohou obyvatelé přemístit do obchodního centra Chodov.

Majitel viladomů v Azalkové nabízí byty ještě ve výhodné sazbě, která má příští rok vzrůst z deseti procent DPH na čtrnáct. Investor připravil slevy, kdy při podpisu smlouvy do října roku 2011 ušetřil budoucí majitel sto padesát tisíc korun.

 

Právě se děje

Další zprávy