Nové byty vznikají v rezidenční čtvrti Nad Rokytkou

Ingrid Špátová
7. 12. 2011 7:34
Den otevřených dveří v rezidenční čtvrti zeleného bydlení Nad Rokytkou
Foto: Aktuálně.cz

Před pěti lety se v Praze 9 Vysočanech začala stavět zóna zeleného bydlení. Z deseti etap svého růstu jsou hotové etapy dvě - malebné Zahrady nad Rokytkou a Dvůr nad Rokytkou. V zeleném pásu podél říčky Rokytky bude brzy stát další jedinečná rezidenční čtvrť. Konečný počet bytů v průběhu celé stavby jsou dva tisíce.

Lokalita projektu, vedeného jediným investorem BCD Group, je velmi výhodná. Tři minuty na městskou hromadnou dopravu, dvacet minut do centra Prahy nebo pět minut autem do nákupních center Galerie Harfa či Galerie Fénix ukazují na skvělou dopravní dostupnost.

Dvanáctého prosince se koná v Rezidenci nad Rokytkou den otevřených dveří mezi sedmnáctou a dvacátou hodinou. Ve vzorovém bytě budou zájemci pohoštěni svařeným vínem a cukrovím.

Do konce prosince nabízí Rezidence nad Rokytkou výrazné slevy na byty až sto padesát tisíc korun. Ceny bytů 1+kk a 2+kk o výměře padesát šest až šedesát metrů čtverečních se tedy nyní pohybují kolem dvou a půl miliónu korun, včetně parkovacího stání a sklepa.

 

Právě se děje

Další zprávy