Chcete koupit loft? V Praze je jich dostatek

Ingrid Špátová
10. 11. 2011 16:01
Rekonstruované i nové objekty nabízí v Praze lofty a byty

S nabídku loftů přichází projekt Lochkov Lofts v Praze 5 necházející se na jihozápadním okraji Prahy. Realizace projektu se ujaly developerské společnosti Euro Ventures. Zrekonstruovaný objekt bývalého pivovaru v Praze 5 - Lochkov nabízí k bydlení sedmdesát šest bytů a loftů obklopených zelení a klidem.

Areál přestavěného pivovaru se skládá ze čtyř budov s nabídkou bytů o výměře od třiceti do sto pětadvaceti metrů čtverečních. Dispozice budou od 1+kk do 4+kk a osm ateliérů.

V rámci zachování původní architektury a spojení moderního stylu se ke komplexu tří původních budov připojí nová výstavba s tradiční architekturou.

Ceny bytů a loftů jsou v akci a pohybují se od 1 698 300 do 7 126 020 korun.

Další developerský projekt společnosti P.H.A. akciová společnost je rezidence Na Santince v Praze 6 Dejvicích blízko nové fakulty architektury ČVUT. Výborná lokalita spojená s netradičním řešením půdorysu s prosklenou atriovou halou nabízí v nadzemní části dvacet pět bytů, v nejvyšších patrech vznikly rozsáhlé terasy s krásným výhledem na Hanspaulku a historickou část Prahy 6. Rezidence má v sobě obsaženou luxusní recepci či vícepodlažní podzemní garáže. Výjimečnou je možnost klienta stanovit si dispozice bytu dle svého přání.

Byty 2+kk až 5+kk jsou nabízeny za ceny od 5 450 000 do 20 750 000 korun.

 

Právě se děje

Další zprávy