Rezidence Dubečnice otevřela vzorový dům

Ilona Víchová
2. 11. 2011 7:04
Rezidenční projekt Dubečnice se pomalu chýlí ke konci. Zájemci mohou nahlédnout do vzorového domu
Ilustrační foto
Ilustrační foto | Foto: Aktuálně.cz

V Roztokách u Prahy dokončuje společnost Amadet nový rezidenční projekt Dubečnice. Pomalu jsou hotové práce na kompletní infrastruktuře a příjezdových cestách, které vedou k řadovým domům, ale také k samostatně stojícím vilám. Součástí projektu je vybudování společné zeleně.

Ucelená čtvrť s moderními architektonickými prvky by měla být k dispozici prvním obyvatelům už velmi brzy. Uvidíme, zda vrátí Roztokám u Prahy titul aktivního rekreačního místa z dob začátku dvacátého století. Stanice metra Dejvická je odtud vzdálená deset minut.

K nastěhování tu budou připravené řadové domy pět plus kk s vlastním pozemkem a zahradou až šest set metrů čtverečních. Součástí je garáž a parkovací stání. Standardem stavby jsou dvě koupelny a dvě toalety. Vytápění zajišťuje vlastní plynový kotel. V případě zájmu, je možné doinstalovat do obývací části krb neb krbová kamna. Klient má možnost ovlivnit některé změny. Domy jsou projektovány jako nízkoenergetické, což by mělo slibovat nízké provozní náklady. Od osmého října je možné navštívit vzorový dům a prohlédnout si na vlastní oči dispozici a standardní vybavení domu.

Celkové dokončení je plánované na konec prosince letošního roku. Tím, že je vše ukončeno letos, umožňuje zájemci dům pořídit ještě za sníženou sazbu DPH. Pořizovací základní cena je kolem pěti milionů korun včetně pozemku.

 

Právě se děje

Další zprávy