Nechybí vám něco na grilování? Zjistěte, co nabízí DBK

Andrea Berniová
13. 4. 2012 5:24
Jarní nabídka pražského DBK Budějovická obsahuje doplňky pro grilování, ale nejen to
Foto: Aktuálně.cz

Sezóna grilování a příjemného večerního posezení venku se blíží. Máte úplně všechno, co byste mohli potřebovat k pohodlnému a příjemnému grilování a následnému vychutnávání připravených dobrot? V jakém stavu je po zimě váš zahradní nábytek? A co gril? Máte dost dřevěného uhlí a dřeva?

Oprašte a zkontrolujte své grilovací vybavení. Když zjistíte, že vám něco chybí, dokupte to, dokud je čas. Není nic lepšího než mít precizně připravené vše, co můžete potřebovat. Brzy se pro doplňky ke grilování vrhnou do obchodů všichni. Nakupujte raději s předstihem, ať seženete vše, co potřebujete. Třeba v obchodním centru DBK.

Zkuste přenosný gril

Obchodní centrum DBK Budějovická nabízí ve své jarní kolekci kromě mnoha dalších doplňků také nezbytné potřeby pro grilování. Pokud třeba ještě nemáte gril, nebo ten starý dosloužil, můžete si v DBK Budějovická vybrat jeden z elegantních a kompaktních přenosných grilů. Ty obzvlášť oceníte, pokud máte na zahradě málo místa, nechcete investovat do klasického grilu, nebo když zkrátka chcete gril přemisťovat podle potřeby. Oceníte určitě kovovou síťku ve tvaru polokoule, kterou můžete přikrýt talíř s jídlem, aby na něj nedostaly mouchy, zatímco u něj nebudete.

Tácy, příbory, ale i zahradní dekorace

I tácy se určitě budou hodit. Všechny ty tácky nebo talíře, pečivo, zelenina a další nezbytnosti se vám tak budou na zahradu přenášet mnohem lépe najednou. DBK nabízí tácy v různých barevných provedeních. Neobejdete se určitě ani bez speciálních příborů a ostrých nožů určených právě na grilované maso. A co třeba košíček na pečivo? Tohle všechno v jarní kolekci DBK Budějovická najdete. Ale nejen to. Nabízí i doplňky do kuchyně, také vázy, zahradní dekorace nebo koše a košíky.

 

Právě se děje

Další zprávy