Navštivte veletrhy vytápění, elektrotechniky či bazénů

Andrea Berniová
10. 9. 2012 11:02
Pokud se zajímáto o vytápění, navštivte veltrh FOR THERM. O elektrotechnice bude veletrh FOR ELEKTRO. A co bazény?
Veletrh najdete na výstavišti v pražských Letňanech
Veletrh najdete na výstavišti v pražských Letňanech | Foto: Ondřej Besperát

Zajímáte se o vytápění, nebo právě hledáte vhodný způsob, jak doma topit? Neměli byste tedy zmeškat veletrh FOR THERM. Letos jde o třetí ročník tohoto veletrhu vytápění, alternativních zdrojů energie a vzduchotechniky. Od úterý 18. září do soboty 22. září tak můžete přijet na výstaviště do pražských Letňan, a to vždy od 10 do 18 hodin, v sobotu jen do 16 hodin. Veletrh se zaměří na kamna, krby a krbové vložky, kotle a ostatní zdroje tepla, na vytápění celkově a také na jeho zabezpečovací zařízení. Dále by vás mohla zajímat technika pro ohřev užitkové vody, vzduchotechnika, větrání a klimatizace, ale i centrální vysávání. Nepřijdete ani o komínové systémy a zjistíte možná něco nového o obnovitelných a alternativních zdrojích energie. V minulém roce se veletrhu zúčastnilo 117 vystavovatelů.

FOR ELEKTRO se zaměří nejen na elektroniku

Ve stejném termínu se na stejném místě koná také 5. ročník veletrhu elektrotechniky, osvětlovací techniky a zabezpečovacích systémů, tedy FOR ELEKTRO. V současné době se tento veletrh zaměřuje i na hledání vhodných systémů, které by vedly k úsporám energie. A na co se veletrh zaměří? Například na osvětlovací a elektroinstalační techniku, elektroniku, vodiče a kabely, zabezpečovací techniku budov a také na televizní a telekomunikační zařízení. Chybět nebudou ani inteligentní budovy.

Bazény, sauny i solária

Pokud jste stále nenašli nic, co by vás zaujalo, můžete ještě navštívit 7. mezinárodní veletrh bazénů, bazénových technologií a saun. Tento veletrh s názvem Bazény, sauny & spa se koná ve stejném termínu jako předchozí dva veletrhy a najdete ho také na letňanském výstavišti. Prezentovat se zde budou firmy z oblasti bazénů, ale i společnosti specializující se na sauny, solária a lázeňství. Najdete zde tu největší přehlídku rodinných bazénů.

 

Právě se děje

Další zprávy