Bydlení s vlastní vodárnou? To je projekt Bella Vita

td
24. 2. 2012 10:15
Projekt Bella Vita sází na samostatnost, v areálu najdete vlastní park i zdravotní středisko
Zdroj: http://www.bellavita.cz/
Zdroj: http://www.bellavita.cz/ | Foto: Aktuálně.cz

Promyšlené a zajímavé developerské projekty nemusíte hledat pouze v Praze a jejím okolí. Skvělým příkladem pohodového bydlení poblíž velkého města je i projekt Bella Vita v obci Lavičky. Pouhá půlhodina cesty do centra Brna zaručuje skvělou dostupnost, ale zároveň i blízkost přírody a klid. Bella Vita se snaží nabídnout příjemné podmínky pro všechny věkové kategorie, klade důraz na kvalitní společné prostory a ekologickou šetrnost staveb.

Bezbariérový projekt pro všechny generace

Tento projekt je pozoruhodný také díky široké nabídce nejrůznějších typů domů. Lze si vybrat z celkem tří druhů nemovitostí, a to konkrétně 21 řadových domků, 8 rodinných domů, 6 luxusních viladomů a 4 dvojdomy. Ke každému objektu také náleží vlastní oplocená zahrada, v komplexu je možné využívat také společných prostor v podobě sportovišť, parku nebo hřiště. Exluzivitu lokality zajišťuje také plánovaná bytová rezidence, jež bude poskytovat velké spektrum služeb dostupných majitelům přilehlých domů.

Toužíte po luxusu? Nastěhujte se do domu s vlastní vodárnou

Bella Vita tak ztělesňuje téměř samostatnou vesničku s vlastní lékařskou péčí či kulturním programem. Proto by tento projekt mohl být vhodný zejména pro rodiny s dětmi nebo seniory, kteří ocení snadnou dostupnost všeho, co potřebují. Pomyslným zlatým hřebem komplexu je potom vlastní vodárna a čistička. Projekt Bella Vita byl odborníky vybrán jako Realitní projekt roku 2011 v kraji Vysočina. Ceny bytů začínají na 1 997 843 korunách, dům lze potom pořídit od 3 959 228 korun.

 

Právě se děje

Další zprávy