Dům? A proč ne rovnou vilu? Projekt Cikánka pro náročné

td
9. 2. 2012 6:31
Vily Cikánka představují luxuní bydlení v klidné lokalitě s dobrou dostupností do centra Prahy
Zdroj: Bouwfonds ČR bytová výstavba s. r. o.
Zdroj: Bouwfonds ČR bytová výstavba s. r. o. | Foto: Bouwfonds ČR bytová výstavba s. r. o.

Nových bytů v rezidenčních projektech je v nabídce developerských společností nespočet, jak je to ale s rodinnými domy, případě vilami? Proč si nedopřát luxus vlastního domu se zahradou v moderním architektonickém pojetí? Přesně takové jsou vily v projektu Cikánka, které vyrostly v pražských Stodůlkách. Nabízí skvělou lokalitu, ale i vysoké standardy materiálů a vnitřního vybavení.

Nejste si jistí? Prohlédněte si vzorový dům

Celkem deset zbrusu nových domů z projektu Cikánka stále čeká na své majitele. Na výběr je ze tří variant dispozice a vzhledu, všechny vily se ale pyšní nadstandardním vybavením. K němu patří hliníková okna a bezpečnostní dveře ze stejného materiálu, luxusní třívrstvé dřevěné podlahy nebo terasy z exotického dřeva.

Pro nerozhodné kupce je také připraven vzorový dům, kde si mohou prohlédnout interiér na vlastní oči a načerpat inspiraci pro vlastní budoucí bydlení. Není nic lehčího, než si s prodejci domluvit individuální prohlídku nemovitosti.

Kousek cesty na nákupy i do přírody

Za zmínku ale stojí nejen unikátní koncept celého projektu, ale i lokalita, ve které se nachází. Ta se vyznačuje dobrou dopravní dostupností a snadným napojením na metro, pražský okruh i letiště. Přesto se jedná o klidné místo pro život, které je obklopeno přírodou - vily Cikánka jsou blízko Prokopského a Dalajského údolí s množství cyklostezek.

Zároveň lze snadno dojet i do nákupní zóny, do Metropole Zličín, centra IKEA a obchodního domu TESCO dojedete během chvíle.

 

Právě se děje

Další zprávy