Restauratér nemohl najít lidi, zavedl nový model: Sněz, co můžeš, máš na to 60 minut

Iva Špačková Iva Špačková
Aktualizováno 31. 12. 2018 18:30
Petr Neumann je vyučený kuchař. Po škole získával tři roky praxi a před jedenácti lety začal sám podnikat. V Liberci provozoval několik let klasickou restauraci, letos však byl donucen její fungování změnit. Zavedl neomezenou konzumaci po dobu jedné hodiny. Podívejte se, jak mu jeho podnikatelský experiment dopadl.
Foto: Iva Špačková

Inspirace na dovolené

Petr (na snímku) uvažoval o změně již delší čas. Na dovolených v jeho oblíbeném Španělsku se mu vždy líbil model all inclusive, tedy že je jídlo i pití již zahrnuto v ceně zájezdu a každý se tak může nasytit podle momentální chuti a potřeb.

"Je to dokonalý model pro zákazníky i pro provozovatele," myslí si restauratér. "Tedy pokud si to majitel umí dobře nastavit, spočítat a pak udržet," dodává s tím, že od té doby vždy uvažoval o tom, že by chtěl podobný systém provozovat v Česku sám.

 

Právě se děje

Další zprávy