Restauratér nemohl najít lidi, zavedl nový model: Sněz, co můžeš, máš na to 60 minut

Iva Špačková Iva Špačková
Aktualizováno 31. 12. 2018 18:30
Petr Neumann je vyučený kuchař. Po škole získával tři roky praxi a před jedenácti lety začal sám podnikat. V Liberci provozoval několik let klasickou restauraci, letos však byl donucen její fungování změnit. Zavedl neomezenou konzumaci po dobu jedné hodiny. Podívejte se, jak mu jeho podnikatelský experiment dopadl.

Inspirace na dovolené

Foto: Iva Špačková

Petr (na snímku) uvažoval o změně již delší čas. Na dovolených v jeho oblíbeném Španělsku se mu vždy líbil model all inclusive, tedy že je jídlo i pití již zahrnuto v ceně zájezdu a každý se tak může nasytit podle momentální chuti a potřeb.

"Je to dokonalý model pro zákazníky i pro provozovatele," myslí si restauratér. "Tedy pokud si to majitel umí dobře nastavit, spočítat a pak udržet," dodává s tím, že od té doby vždy uvažoval o tom, že by chtěl podobný systém provozovat v Česku sám.

 

Právě se děje

Další zprávy