Najměte si bytového designéra, pomůže vám splnit sny

Andrea Berniová
5. 11. 2012 13:00
Bytový designér nemusí být zbytečný luxus. S vybavováním bytu vám dokáže dobře poradit
Bytový designér vám pomůže se zařizováním interiéru
Bytový designér vám pomůže se zařizováním interiéru | Foto: Panel Plus / Jaroslav Hejzlar

Možná právě přemýšlíte nad tím, jak bude vypadat váš nový byt. Víte, že by vám s tím mohl pomoci bytový designér? Možná se vám to zdá jako zbytečnost, jako nepotřebný luxus. Může vás to ale ušetřit spousty starostí i omylů.

Nechte si poradit

Bytový designér neudělá a nezmění nic bez vašeho souhlasu. Vždy s vámi každý krok prokonzultuje. Nemusíte se tak bát, že váš byt zkrátka zařídí tak, jak se to líbí jemu a váš názor ho nebude zajímat. Je přece nejdůležitější, aby se výsledek líbil vám.

Možná máte pocit, že investice do služeb bytového designéra je zbytečná. Zkuste o tom ale ještě popřemýšlet. To vy budete ve svém bytě bydlet ještě roky, možná desítky let. Proč si ho hned od začátku nezařídit správně, efektivně a zároveň tak, aby se vám líbil?

Bytový designér je profesionál

Víte, že bytového designéra si poslední dobou platí stále více lidí? Možná si díky němu uvědomíte, že vašemu bytu přece jen budou sedět sytější barvy a modernější nábytek. Nebojte se tedy svěřit zařizování bytu do rukou profesionála.

Nejde tu jen o vzhled interiéru, ale i o jeho funkčnost. Například efektivní využití prostoru je velmi důležité, obzvlášť v malých bytech. Možná se budete divit, jak prostorně může váš byt vypadat.

Bytového designéra si můžete najmout třeba jen na vybavení části bytu - například té, která se vám zdá problematická, nebo na které vám obzvlášť záleží.

Nebojte se nových nápadů

A co všechno bytový designér zvládne? Pomůže vám vybavit celý interiér - od nábytku a výmalby stěn až po ty nejmenší doplňky.

Bytový designér se na trhu nábytku a doplňků orientuje pravděpodobně lépe než vy, proto může přijít s nevídanými nápady, které se vám mohou opravdu zalíbit.

 

Právě se děje

Další zprávy