Základní Fabia už není holobyt. Škoda zveřejnila ceny omlazeného bestselleru, jsou vyšší než dřív

Jan Matoušek Jan Matoušek
3. 8. 2018 6:09
Na jaře v Ženevě odhalila Škoda omlazenou podobu Fabie, jednoho z nejprodávanějších aut v České republice. Malý hatchback nebo kombi dostal upravenou přední i zadní část, modernější interiér a především přišel o naftové motory. O ty mezi zákazníky nebyl příliš velký zájem. Na začátku druhé poloviny prázdnin pak mladoboleslavská automobilka odhalila ceny své novinky. Ty jsou sice na první pohled vyšší než v minulosti, zároveň se s tím ale pojí mnohem bohatší výbava.
Foto: Škoda Auto

Fabia Style

Stupeň Style oproti Fabii Ambition přináší tempomat, zadní parkovací senzory, automatickou klimatizaci, elektricky ovládaná okna vzadu, bezklíčkové startování, rádio se šesti reproduktory nebo Bluetooth. Do interiéru se nastěhoval multifunkční volant, světla vpředu i vzadu jsou standardně diodová.

Pod kapotou se objeví pouze přeplňované tříválce TSI. Ten slabší za 344 900 korun, silnější za 360 900 korun. Automat DSG je pro silnější TSI za 30 tisíc korun, kombi opět znamená 14 tisíc korun navrch. Oproti předchozímu provedení je nová Fabia dražší o 17 až 23 tisíc korun podle verze, opět však platí, že nabízí bohatší výbavu.

 

Právě se děje

Další zprávy