AppParade #4 aneb Přehlídka domácích aplikací počtvrté

Adam Pešek
16. 9. 2011 8:45
Čtvrtá AppParade neboli přehlídka "domácí tvorby" v oblasti aplikací pro mobilní telefony a tablety se uskuteční 3. října v pražském kině Bio Oko
Foto: Reuters

V pořadí už čtvrtou přehlídku mobilních aplikací českých autorů AppParade bude v pondělí 3. října hostit pražské kino Bio Oko. Přihlášení vývojáři představí své aplikace v krátkých tříminutových vystoupeních a o vítězi, který si odnese odměnu dvacet tisíc korun, rozhodnou sami diváci. Tentokrát i nově prostřednictvím SMS.

Partner akce Nokia dále věnuje jednomu z hlasujících smartphone, další partner Vodafone zase jednoho vývojáře obdaruje komunikační podporou a nejlepší nápad na společensky odpovědnou aplikaci podpoří grantem na její vývoj.

Z vývojářů se s jednou aplikací může přihlásit každý, jehož výtvor už je hotový a schválen v internetovém obchodě. Pro návštěvu v roli diváka stačí vyplnit příslušný formulář na webu pořádajícího Mediáře.

Oficiální program začne ve 20:30 vystoupením Milana Fridricha, který pohovoří o strategii veřejnoprávního média v oblasti mobilních aplikací.

 

Ukázka z AppParade #3

 

Právě se děje

Další zprávy