Android Jelly Bean a Galaxy S3. Dokonalé spojení

tl
27. 9. 2012 8:30
Nová verze systému Android dorazila s předstihem do Samsungu Galaxy S3
Telefon Galaxy S3 od společnosti Samsung
Telefon Galaxy S3 od společnosti Samsung | Foto: itaci.cz

Samsung sice před časem tvrdil, že jeho momentálně nejvybavenější telefon Galaxy S3 dostane novou verzi sytému Android až v průběhu října, nyní to ale vypadá, že se to podařilo ještě o něco dříve.

Podle všeho se totiž v některých evropských zemích telefony Galaxy S3 už na Android 4.1 Jelly Bean updatovat pomalu začínají. 

O poznání svižnější software

Smartphone Galaxy S3 je v tuto dobu jedním z nejlepších telefonů s Androidem a nová verze systému z něj udělá ještě lepší zařízení. Jelly Bean je totiž oproti verzi 4.0 o poznání svižnější, a to především díky novému prostředí TouchWiz. Nový systém je také doplněn o zcela novou službu Google Now, vylepšen je i systém notifikací.

Současná vlajková loď Samsungu byla představena na květnu a hned od svého data vydání trhala rekordy v počtech prodaných kusů. V tomto ohledu ale už Samsungu Galaxy S3 šlape na paty nedávno představený iPhone 5, který je zároveň jeho momentálně největším konkurentem.

Androidu Jelly Bean se v budoucnu dočkají i majitelé dalších telefonů od Samsungu. Update se už chystá například pro modely Galaxy Ace 2, Galaxy Note nebo Galaxy Beam.


 

 

Právě se děje

Další zprávy