Rodinné domy v Lánech je možné pořídit se slevou

Ilona Víchová
30. 11. 2011 1:14
Realitní kancelář Eco-Juris na svých stránkách zveřejnila informaci o slevách na rodinné domy v Lánech. Zájmeci mohou ušetřit až tři sta tisíc korun
Foto: Aktuálně.cz

Rodinné domy v lokalitě U Lánské obory za příznivé ceny. Realitní kancelář ECO-JURIS na svých stránkách nabízí bydlení v Lánech ve slevě. Zájemci o nové bydlení v blízkosti Prahy tak mohou ušetřit až tři sta tisíc korun.

Nový bytový projekt U Lánské obory se nachází v sousedství křivoklátských lesů. Obec Lány leží třicet kilometrů západně od Prahy. Dokonce i prezidenti České republiky si toto místo zvolili za své letní sídlo, kde rádi relaxují.  Díky blízké dálnici R6 je možné být na okraji Prahy za patnáct minut. Autobusová spojení směr Praha, Kladno, Rakovník jezdí v pravidelných frekvencích. 

V současné době je na prodej už jen pár posledních domů. Zájemci mohou vybírat z pěti typů - Andromeda, Lyra, Casiopea, Gemini, Sirius. Jde o moderní byty s netradiční dřevěnou fasádou z exotických dřevin kombinovanou s obkladem lícových cihlových pásek a fasádních desek Cembonit. Nejmenší typ 3+1 je o rozloze necelých sto metrů čtverečních. Největším možným prostorem je pak Casiopea 5+1 o ploše sto šedesát jedna metrů čtverečních.

Ceny se v četně pozemků pohybují od 4,7 do 5,6 miliónu korun za typ Casiopea. 

 

Právě se děje

Další zprávy