Národní třída se mění. Tak vypadá projekt Quadrio

Národní třída se mění. Tak vypadá projekt Quadrio
Nový název komplexu Quadrio vychází podle autorů projektu z anglické slovní hříčky a odkazuje na základní tvar budovy (čtyřlístek) i na čtyři základní funkce propojující současně práci a volný čas.
Komplex zahrnuje kanceláře ve standardu A+, nákupní galerii, rezidenční dům s luxusními byty a náměstí se zelení, lavičkami a zahrádkami restaurací.
Nástupnickou developerskou společností zajišťující výstavbu projektu Quadrio se stala dceřiná firma holdingu CPI Národní.
 (Pohled z budovy Magistrátu hlavního města Prahy).
CPI Group se do administrativního a nákupního projektu však zapojila už v létě 2011, kdy od Interco Holding GmbH odkoupila 50procentní podíl v developerské firmě Copa Centrum Národní, čímž se stala partnerem společnosti Pawlowski AG. Původní dohoda s odkupem zbývající části počítala až po dokončení výstavby.
Foto: CPI
Věra Tůmová
9. 3. 2013 16:00

U pražské stanice metra Národní třída se od července 2012 staví administrativně-obchodní centrum. Původní název Copa Centrum Národní změnil nový majitel na Quadrio. Začátkem letošního března odkoupila zbývající podíl od švýcarského podnikatele Sebastiana Pawlovského skupina CPI Radovana Vítka.

 

Právě se děje

Další zprávy