Chytrá kuchyň má mít chytrou ledničku

Ingrid Špátová
20. 11. 2011 15:55
Chytré chladničky udržují potraviny déle čerstvé a šetří energii
Foto: Gorenje

Chytré ledničky jsou stále častěji součástí kuchyní. Dokáží udržet potraviny až zázračně dlouho čerstvé, jsou tiché a navíc úsporné.

Whirlpool WBC 35692 A++ NFCX
Stylové nerez provedení této volně stojící ledničky s unikátní technologií „Šestý smysl" má beznámrazový systém No Frost. Vybavena je nulovou zásuvkou Active0°, která výrazně prodlužuje životnost potravin a udržuje je dlouho čerstvé. Technologie Fresh Control udržuje dokonale zvlhčené prostředí v celém prostoru lednice a díky tomu vydrží potraviny  až čtyřikrát déle čerstvé. Chladničku lze pořídit zhruba za šestnáct a půl tisíce korun.

Electrolux ENA34933X
Chladničky z řady Electrolux FreshFrostFree prodlouží čerstvost potravin až o sto procent. Zabraňují, aby potraviny vyschly. Lednice ENA34933X má v sobě zabudovaný systém Multiflow, který ochlazuje police na stejnou optimální teplotu, vytváří ideální prostředí pro čerstvost, vitamíny a chuť potravin. Cena chladničky se pohybuje kolem třinácti tisíc korun.
Electrolux nabízí i chladničky se systémy Free Store s libovolně uživatelným vnitřním prostorem.

AEG S83200CMM0
Nerez lednice třídy A+ z řady Neue Kollektion s technologií Pro Fresh udrží potraviny ve správné vlhkosti, a tak zachovává jejich chuť a křehkost. Chladnička obsahuje veškerou vnitřní výbavu a technologické vychytávky jako je filtr CleanAir, LCD displej, box na zeleninu s rychlým chlazením nebo zvuková signalizace. Lednici S83200CMM0 lze pořídit od devatenácti tisíc korun.

 

Právě se děje

Další zprávy