Nejlevnější cesta k pohonu všech kol. Těchto deset modelů podzimní počasí nepřekvapí

Jan Matoušek Jan Matoušek
28. 9. 2022 6:02
Podzimní počasí opět naplno udeřilo a auta bez střechy začínají pomalu střídat modely s pohonem všech kol. Právě na kluzkém povrchu jejich vlastnosti vyniknou nejlépe. Jenomže podobně jako celý trh, i čtyřkolky rok od roku zdražují. Vidět je to i v následujícím přehledu nejlevnějších aut s pohonem všech kol na českém trhu.
Foto: Suzuki

Suzuki Ignis - 439 900 Kč

Stálicí mezi nejlevnějšími modely s pohonem všech kol je rovněž Suzuki Ignis. Ani městskému SUV se ale nevyhnula vlna zdražování, protože aktuálně stojí nejlevnější model se čtyřkolkou 439 900 korun. Loni to bylo ještě pod čtyři sta tisíc, konkrétně 386 900 korun. Pod kapotou je přitom stejná benzinová mildhybridní dvanáctistovka o výkonu 61 kW v kombinaci s manuální pětistupňovou převodovkou.

Nezměnila se ani výbava, pohon všech kol je k dispozici od prostředního stupně Premium. Ten obsahuje třeba nouzové brzdění, pomocníka pro jízdu v pruhu, manuální klimatizaci, rádio s dotykovou obrazovkou, couvací kameru, vyhřívání předních sedadel, diodová světla, mlhovky nebo litá kola.

 

Právě se děje

Další zprávy