Hokejoví 'tvrďáci' a jejich auta. Překvapí, čím někteří extraligoví bojovníci jezdí

Eva Srpová Eva Srpová
6. 6. 2023 5:48
Jací jsou nejdrsnější obránci v extralize řidiči? Mají rádi silné extrovertní stroje, nebo se "vybijí" na ledě a za volantem jsou beránci? Oslovili jsme osm hokejistů, kteří jsou podle hodnocení Radegast indexu nejtvrdšími bojovníky v extralize, aby se pochlubili, jakými auty jezdí, co bylo jejich prvním vozem nebo po jakém stroji pořád touží. Odpovědi často překvapí.
Foto: Archiv Richarda Nedomlela

Richard Nedomlel & Dodge Charger Hellcat

Po letošní sezoně, jak sám říká, sám sebe odměnil a pořídil si auto svých snů - Dodge Charger Hellcat. "Mám ho asi měsíc, je to úžasný pocit. Velký osmiválec zkrátka ničím nenahradíš," rozplývá se nad svým novým strojem s 6,2litrovým kompresorem posilněným motorem o výkonu přes 700 koní, ve kterém teď jezdí na tréninky. Jako druhý vůz má ještě Volkswagen Arteon. 

Na otázku, za jakého se považuje řidiče, Richard Nedomlel se smíchem odpovídá, že je výborný. "Teď si každou jízdu opravdu užívám. Ale vidím, že jsem se s věkem trochu uklidnil, už to není co dřív," dodává.

Jednou by se ještě rád projel v Mercedesu SLR McLaren, které automobilka představila před dvaceti lety. "Živit a hlavně servisovat bych ho ale raději nechtěl," dodává úřadující král hokejového Radegastu.

 

Právě se děje

Další zprávy