Mouční červi, brouci, sarančata...jako delikatesa. Ochutnejte

Mouční červi, brouci, sarančata...jako delikatesa. Ochutnejte
Hmyzí svačinka - mouční červi s čokoládou.
První ochutnání bylo trochu rozpačité - Duygu Tatarová překonává strach z hmyzu tím, že si dává čokoládový košíček...
...s moučným červem.
Na řadu přicházejí i cvrčci. Jde o teplomilný druh, který v dospělosti dorůstá 2-3 cm. V domácnostech (v teplejších oblastech) často nahrazuje roli švábů.
Foto: Reuters
Reuters Reuters, Lucie Kalivodová
19. 1. 2011 13:20

Wageningen - Někdo se hmyzu štítí a vehementně ho hubí, jiní si na něm pochutnávají a hovoří o něm jako o delikatese.

Moučné červy, potemníky, cvrčky nebo sarančata mohli lidé v nizozemském městě Wageningen ochutnat.

Hmyz byl "zakomponován" do různých košíčků, rolek či čokolády.

 

Právě se děje

Další zprávy