Samsung představí malý telefon. Galaxy S3 Mini

tl
3. 10. 2012 10:39
Apple i Samsung chystají zmenšené verze svých vlajkových lodí
Telefon Galaxy S3 od společnosti Samsung
Telefon Galaxy S3 od společnosti Samsung | Foto: itaci.cz

Výrobci telefonů se sice v poslední době předhánějí v tom, kdo z nich udělá smartphone s větším displejem, nyní to ale vypadá, že Samsung se rozhodl vyhovět těm, kterým telefony s displeji velkými přes čtyři palce příliš nevyhovují. 

Rozeslal totiž pozvánku na akci konající se 11. října v Německu, z jejíhož obsahu vyplývá, že nám chce představit nějaký malý telefon. V pozadí pozvánky je velké písmeno S, které mají ve znaku smartphony z řady Samsung Galaxy S.

Galaxy S3 Mini?

Je tedy poměrně pravděpodobné, že pokud Samsung v příštích dnech nějaký menší telefon skutečně představí, bude se jednat o zmenšenou verzi úspěšného telefonu Galaxy S3. Ten už má totiž ve světě velmi dobré jméno a jeho menší varianta by se nepochybně slušně prodávala.

Mnoho lidí si u skoro bezchybného Galaxy S3 stěžovalo právě na jeho obří rozměry. Displej s úhlopříčkou 4,8 palce je sice skvělý na sledování filmů, telefon je ale kvůli němu příliš obrovský a špatně se drží v ruce.

Je ale také možné, že Samsung přijde na trh s úplně novým telefonem, který na Galaxy S3 nijak navazovat nebude. Necháme se překvapit.

Kromě Samsungu zmenšuje i jeho konkurent Apple. Ten by někdy v nejblížší době měl představit očekávanou sedmipalcovou verzi tabletu iPad, která bude konkurovat například tabletům Nexus 7 nebo Kindle Fire.

 

Právě se děje

Další zprávy